Indien u op de dag zelf na 15.00 wilt reserveren,
is dit alleen telefonisch mogelijk.

Contact:

Spaans Tapas Restaurant El Olivo

Steenweg 24, 5707CG Helmond

0492-837 446 / 06-30719985

info@elolivohelmond.nl

reserveringen@elolivohelmond.nl

 

Onze keuken is open:

Woensdag - donderdag en zondag van 17:00 uur tot 21:00 uur

Vrijdag en Zaterdag van 17:00 uur tot 21:30 uur












Reactie plaatsen

Reacties

Chantal
8 maanden geleden

17 maart 2024 Super lekker gegeten met zijn allen. Wij waren met 11 personen. Bediening is vriendelijk en ruime keuzes van tapas. Heerlijk en een gezellige avond beleeft! Wij komen zeker terug.

Elke
2 jaar geleden

Voor de 2de maal gedineerd. Het was allemaal van helengoede spaanse kwaliteit en smaken zoals ze in Spanje zijn! Heerlijk genoten top echt alles van het eten tot de bediening en de sfeer. Eten en drank alles was goed. Niemand is opdringerig. Je zit de hele avond op je gemak lekker te borrelen met oprecht goede tapas. En het is zo duur of goedkoop als je het zelf maakt. Ideaal! Zo klantvriendelijk en tijd voor een praatje als je daar behoefte aan hebt. Echt een aanrader en kom er zeker zeker. Een heuse aanwinst voor Helmond!!

Aafke
2 jaar geleden

Wij hebben ons vanavond lekker laten verrassen en verrassend was het zeker!! Echt heerlijk gegeten, ze hielden rekening met onze wensen, je proeft de echte Spaanse keuken (met veel knoflook... heerlijk!!). Wij komen zeker nog eens terug!!

Bedankt Fernando en Miranda (Anita en de rest) voor alles. We hebben genoten!!

Ria Kuijpers
2 jaar geleden

Op zondag 12 maart jl. bij El Olivio gegeten. Héérlijk gegeten, vriendelijke bediening en een fijne omgeving om lekker uit eten te gaan. Zeker een aanrader ! Top !

Dianne
2 jaar geleden

Vorige maand voor het eerst gegeten. Vriendelijk personeel, heel lekker eten kortom een aanrader! Aanwinst voor Helmond.

Eric Scheepers
2 jaar geleden

Vrijdag 27-jan-2023 voor het eerst bij El Olivo gegeten. We hebben een hele gezellige avond gehad, super lekker gegeten, heel fijn en vriendelijk personeel.
Bedankt Miranda en Fernando!